пʼятниця, 9 жовтня 2015 р.

Фаршировані кабачки

1 великий кабачок або 2 малі, 250 г змеленої яловичини, 2 склянки відвареного рису, 1 яйце, 1 цибулина, 1 морквина, 3 помідори, сіль, масло або олія.

1. Кабачок (може бути цукіні) помити, витерти, розрізати навпіл, очистити від м'якуші.
2. М'ясо вимішати з відвареним рисом, дрібно порізаною цибулею, яйцем. Моркву
потерти на тертці і потушкувати на олії. Додати до фаршу. Фарш посолити, поперчити.
3. Кабачок наповнити фаршем, покласти у термостійку посудину. Зверху викласти порізані помідори, скропити топленим маслом або олією і випікати приблизно 40 хвилин при температурі 180 градусів, увесь час поливаючи соком, який утворюється при випіканні.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар