вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Тушкована яловичина з овочами

800 г яловичини, 2 цибулини, 6 картоплин, 3 помідори. 

Маринад: 3 зубці часнику, олія, сіль, чорний мелений перець, лимонний сік або винний оцет.

1. Часник розтерти з сіллю, додати олії, лимонного соку або винного оцту, чорного меленого перцю, розмарину, вимішати.
2. М'ясо  помити, нарізати
на кубики, покласти у маринад на ніч  і викласти нарізану кружельцями цибулю.
3. Наступного дня м'ясо вийняти з маринаду, відцідити та підсмажити на добре розігрітій у сковорідці олії.
4. Підсмажене м'ясо викласти у каструлю і тушкувати. Коли м'ясо майже готове, досипати нарізану на кубики картоплю, нарізані та почищені від шкірки помідори, разом тушкувати ще 20 хвилин. Сіль, перець - до смаку.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар