1,5 кг щуки, 2 цибулини,2 ст. л. масла, 2 помідори, 6 картоплин, зелень пертушки, сіль, чорний мелений перець.
1. Рибу почистити, випотрошити, помити, порізати на шматки, посолити і поперчити.
2. Цибулю почистити, дрідно посіктиі підсмажити зо золотистого кольору на олії. До цибулі покласти рибу, підлити трішки води і тушкувати 5 хвилин. Викласти скибочки помідорів, тушкувати ще 10 хвилин.
3. Перекласти все до змащеної маслом жаростійкої посудини. Зверху викласти тоненькі скибочки картоплі й шматочки масла. Пекти весь час поливаючи соусом, який утворюється. Викласти на тарілку, посипати нарізаною зеленню петрушки.

Немає коментарів:
Дописати коментар