вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Фаршировані телячі ребра

Телячі ребра (бік), 300 г телячої печінки, 200 г телятини, 2 яйця, 2 цибулини, булка, зелень пертушки, мелений чорний перець, часник, сіль.

Спочатку треба проготувати фарш. М'ясо, печінку і цибулю мелемо на м'ясорубці, додаємо намочену у молоці булку, яйця, сіль, чорний мелений перець, посічену зелень петрушки. Добре вимішуємо. Тоді обережно підрізаємо на внутрішній стороні
ребер плівку, щоб утворилася "кишеня". Цю "кишеню" наповнюємо фаршем і по краях зашиваємо ниткою. Зовнішню частину ребер натираємо вичавленим у часникодавці часником, перемішаним із сіллю і чорним меленим перцем. Кладемо все на змащену олією форму і запікаємо у духовці до готовності (приблизно 1 година).
Коли ребра вже готові, їх треба порізати на порції вздовж кісток. Такі ребра можна подавати як окрему страву, можна й з гарніром. Скажімо, з запеченою четвертинками картоплею. Подавати з овочами: помідорами, огірками, перцем, соліннями чи салатом із синьої капусти. Телячі фаршировані ребра смакують і холодними - до пива чи хорошого вина.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар